5 karakteristieke herenhuizen aan de Wakerstraat

Van Braam Minnesma realiseert op het oude terrein van de gemeentewerf aan de Wakerstraat het nieuwbouwproject “Windjager”. Het plan biedt naast huurappartementen, ruimte voor 5 koopwoningen, die geheel in de karakteristieke Zaanse stijl worden gebouwd. 

Volop ruimte voor uw wensen
U heeft de kans om volop mee te denken over de indeling en afwerking van uw toekomstige woning. Zo kunt u kiezen voor een uitbouw van de achtergevel en de zijgevel (alleen bij de hoekwoning bouwnummer 5), alsmede dakkappelen voor zowel de voor- als achterzijde van uw woning.

Ook kunt u de woningindeling aanpassen aan uw eigen woonwensen. Ter illustratie: u kunt kiezen voor het realiseren van twee slaapkamers op de zolderverdieping of een extra ruime badkamer. Met deze vrijheid bent u in staat om de woning volledig aan te laten sluiten op uw woonwensen. Vanzelfsprekend is elke aanpassing gebonden aan de geldende bouwkundige eisen en de fase waarin de bouw van de woning verkeert. De makelaar kan u hierover meer vertellen.

Centrale ligging
Het plan ‘Windjager’ ligt midden in de huidige dorpskern van Oostzaan en is onderdeel van de Zaanstreek, die alom geprezen wordt.

“De Zaanstreek ontleent haar charme aan een combinatie van veenweidegebieden, typisch Zaanse houtbouw, industriële monumenten, de Zaan, dorpse sferen én een stadshart. Met in totaal negen dorpen en een stad is de Zaanstreek met alle contrasten een bezoek meer dan waard.(…)

De Zaanstreek is een ondernemende streek die het maximale haalt uit haar belangrijkste bezittingen, waterrijk landschap en industrieel erfgoed. De Zaanstreek speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de regio Amsterdam. Dat is al eeuwen zo. Bovendien vormt de streek een ideale woon- en werkplaats met haar industrieel erfgoed, op een kwartier van centrum Amsterdam, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ruimte voor ontwikkeling”

Bron: website gemeente Oostzaan, http://gemeente.oostzaan.nl/over_oostzaan

Riante kavels met voor- én achtertuin
De herenhuizen hebben zowel een ruime voor- als achtertuin, de hoekwoning bij bouwnummer 5 heeft ook een zijtuin. 

Situatie kaart